Orgonite Piramides vallen onder de categorie edelstenen en hebben een helende en reinigende werking. Deze al eeuwenoude piramides worden gemaakt van kristal, metaal en in hars gegoten. Je kunt deze samenstelling in principe in allerlei verschillende vormen schieten, maar het meest gebruikt is toch wel de orgonite piramide. De naam oroginite is afkomstig van de term Orgone. Orgon is een andere bewoording voor energie, met name levensenergie. Niet voor niets is dit één van de meest gebruikte ingrediënten als het aankomt op werken met verschillende energieën. In dit artikel leggen we je uit wat het zijn, waarom ze worden gebruikt en de mate van populariteit.

Orgonite PiramidesWerking van Orgonite Piramides

De werking van een Orgonite Piramide is het opvangen van energie. Het gaat hierbij met name om negatieve energieën die vervolgens door de Orgonite Piramide worden omgezet in positieve energie. Deze edelsteen heeft dus een helend effect op zowel mens als dier. Deze orgonite piramides triggeren het lichaam, waardoor een zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat je lichaam tot wel 5 keer sneller kan herstellen dan normaal. Heb je moeite met slapen, dan is deze edelsteen bij uitstek geschikt om hier verandering in te brengen. Door hem ’s nachts naast je bed neer te zetten, wordt zowel lichaam als geest gedurende de nacht volledig opgeladen en ontladen van negatieve energie.

Waarom een piramide

Je zult je wellicht afvragen, waarom er is gekozen voor een piramidevorm. De keuze voor deze vorm komt voort uit het feit dat de punt van de piramide het effect versterkt. Alle energie wordt op de manier namelijk gecentreerd, waardoor het effect op z’n sterkst is. Een punt trekt namelijk de energie aan, wat betekent, dat deze daardoor eenvoudig naar de grond kan worden gezogen en ook weer terug. Op deze manier wordt negatieve energie gereinigd en wordt positieve energie uitgezonden.

Orgonite PiramideWaar wordt een Orgonite Piramide voor gebruikt?

Dat deze piramides ontzettend populair zijn, dat is natuurlijk niet zo gek. Om je een idee te geven van de werking van de Orgonite Piramide, hebben we de helende werkingen voor je op een rijtje gezet.

Straling

Dagelijks worden we blootgesteld aan allerlei verschillende vormen van straling. Dit is zowel onze telefoon, televisie als het internetsignaal in ons kantoor. Al deze straling is natuurlijk niet bevorderlijk voor onze gezondheid. Door het gebruik van de Orgonite Piramide wordt deze straling geabsorbeerd, waardoor het effect beperkt blijft.

Energie

Ken je dat gevoel, dat je een ruimte binnenloopt en je er de koude rillingen van krijgt? Dan is de kans vrij groot dat deze ruimte vol zit, met vaak negatieve energie. Door het gebruik van de Orgonite Piramide wordt deze negatieve energie geabsorbeerd en omgezet in positieve energie. Niet voor niets vinden we deze piramide terug in een behandelkamer, huiskamer of kantoor.

Onderhoud

De meeste edelstenen dienen periodiek te worden gereinigd. Echter geldt dit voor de Orgonite Piramide niet. Doordat deze edelsteen veelal positieve energie uitstraalt, heeft deze edelsteen een zelfreinigende werking. Natuurlijk is het wél toegestaan om de Orgonite Piramides in een meru-piramide te plaatsen voor een extra boost.