Je slaapkamer is de plek waar jij je overdag en ’s avonds kunt terugtrekken om tot rust te komen. Deze plek is helemaal van jou en staat dan ook in het teken van jouw stijl, voorkeuren en behoeften in het leven. Om deze reden is het ook belangrijk dat je je fijn voelt in jouw slaapkamer en een goede nachtrust hebt. Om dit te bevorderen, kun je een meru piramide in je slaapkamer plaatsen en de wonderlijke, spirituele effecten ervaren. Wat is dit spirituele voorwerp en waarom is het de perfecte accessoire in jouw slaapkamer?

Wat is een meru piramide?

Meru Piramide Hout en KoperEen meru piramide is een instrument op basis van lichtenergie dat in diverse ruimten geplaatst kan worden. Het piramidevormige voorwerp combineert twee energetische hulpmiddelen, namelijk een piramide en het Shri Yantra symbool. Dit symbool straalt positieve energie uit dat samenvloeit met de energie van de piramide. Op deze manier kan het gebruikt worden om het bewustzijn te verhogen. Daarnaast kan het ingezet worden om edelstenen te reinigen en op te laden.

Deze speciale piramides zijn gemaakt van koper en hebben dezelfde verhoudingen als de grote piramide van Gizeh in Egypte. Deze eeuwenoude vorm verhoogt de levensenergie, ook wel chi genoemd. Binnenin een piramide worden namelijk positieve vibraties gestimuleerd en voortgebracht door resonantie. Dit is een verschijnsel waarbij een trillend voorwerp een ander voorwerp doet trillen.

Het Shri Yantra symbool staat daarnaast voor eenwording en harmonie en trekt veel licht en genezende energie aan. Dit symbool werd in de oudheid al gebruikt ter bevordering van het welzijn, de welvaart en de spirituele groei. Daarnaast zou het geblokkeerde en negatieve energie verwijderen. Op deze manier zorgt een meru piramide tijdens jouw nachtrust voor bescherming, gezondheid en zuivering. Ze kunnen overigens geactiveerd worden door middel van mantra’s.

Waarom is een meru piramide een aanwinst voor jouw slaapkamer?

Meru piramides zorgen dus voor veel positieve effecten en het vrijmaken van energie. Voor elke soort ruimte is er overigens ook een geschikt model te verkrijgen door de drie verschillende formaten. De kleine piramide van ongeveer 10 bij 10 centimeter heeft een hoogte van 7,5 centimeter. De medium variant is daarnaast 15 bij 15 centimeter en 10,5 centimeter hoog en de grote piramide is 20 bij 20 centimeter en 13,5 centimeter hoog.

De piramide is tevens een veelzijdig object, aangezien het zowel voor je eigen welzijn gebruikt kan worden als voor de staat van bepaalde voorwerpen. Edelstenen kunnen bijvoorbeeld met behulp van de piramide gereinigd en opgeladen worden. Ook kun je er sieraden, kristallen en stenen in leggen om ze te reinigen en opladen met schone energie. Er wordt zelfs beweerd dat scheermesjes met een week of 2 in de piramide weer scherp zijn.

Je kunt met een meru piramide tevens kruiden, vitaminen en supplementen energetiseren en de trilling van onder andere etherische oliën verbeteren. Voor je huis of slaapkamer kan het de ruimte ioniseren en de aanwezige energie neutraliseren. Hierdoor kan jij je beter voelen in je eigen slaapkamer.

Daarnaast zijn de piramides een stijlvolle aanwinst voor in jouw huis, zonder dat het echt veel moet kosten. Een mooie houten & koperen variant kan je hier kopen voor minder dan €50! Ze zijn mooi van vorm en kleur en zien er authentiek en betekenisvol uit. Het staat voor energiestroom en welvaart en dit straalt het voorwerp ook uit.

meru piramide kristallen